Ne úplně obvyklou záchranu lidského života za sebou mají složky IZS na Vsetíně. Ty se pokoušely ze Vsetínské Bečvy vytáhnout muže, kterého silný proud vody táhl více jak jeden kilometr.
Ragú z hovězích žeber je opravdu pochoutka. Trochu déle trvá celé vaření, ale rozhodně to stojí za to. Z bílků nejdříve vyšleháme tuhý sníh. Potom do něj postupně a za stálého šlehání přidáváme moučkový cukr. Uvařená a vychladlá játra nastrouháme na jemné nudličky. Přidává se k nim řada dalších surovin – maso, zelenina nebo třeba sýr. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo brambory a vařenými vejci natvrdo.
Ragú z hovězích žeber je opravdu pochoutka. Trochu déle trvá celé vaření, ale rozhodně to stojí za to. Z bílků nejdříve vyšleháme tuhý sníh. Potom do něj postupně a za stálého šlehání přidáváme moučkový cukr. Uvařená a vychladlá játra nastrouháme na jemné nudličky. Přidává se k nim řada dalších surovin – maso, zelenina nebo třeba sýr. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo brambory a vařenými vejci natvrdo.
sysluplny komentar