Zastupitel Mikušek: Radní Rožnova podvádějí občany – Místostarosta Kučera se brání zuby nehty

Uveřejněno

ROŽNOV p. R. – Říjnové komunální volby se blíží. V návaznosti na to se začíná přiostřovat debata na zasedání městského zastupitelstva.

Více v tištěné podobě týdeníku Jalovec.

20 Komentářů

  1. referendum o vstupu socanů do vlády,je předem jasné says:

    každý soudný občan ČR přece ví,že co socan,to naprosto nezřízený apetit na erární koryta a peníze těch druhých.
    A lidovec Mikušek je dokladem toho,že dokud není černoprdelník na stole prosektury,stále se bude ohánět Kristem a konat jako Lucifer.
    Nu a pak tu máme bandu Holišů a Kučerů,co se tváří,že „vše pro občana a jeho blaho“,ale realita je všem v Rožnově jasná,chtějí si stavět za peníze rožnovanů pomníky,umí rozhazovat peníze občanů do nesmyslů a lá Kučerataxi a ty nasekané dluhy už přenechají k zaplacení vám,milí občané Rožnova.
    P.S. kdyby se do Sněmovny dostal pouze jeden jediný socan,tak by k uspokojení stranického finančního libida potřebovat také nejméně 5 ministerstev.
    Tak co,soudruzi,ten bordel u kontejnerů už uklízíte?

  2. češi se smějí says:

    mysleli jsme,že s nástupem Terezky Májové se do č.10 vrací Margareta Tečrová,jenže omyl,Británii vládne v č.10 Maruška Kabrhelovic.
    Tož tak.

Přidat komentář k článku

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>