Cestu Hrozenkovem brzdí semafory. Oprava potrvá do srpna 2019

Uveřejněno

 

Další omezení provozu přibylo na hlavním silničním tahu údolím Hornovsacka. V Novém Hrozenkově byla zahájena rozsáhlá rekonstrukce průtahu městysem, která potrvá do srpna 2019 a přijde na bezmála 52 mil. korun.

Více v tištěném vydání týdeníku Jalovec

Jeden komentář

  1. Během čekání v kolonách vylezte z auta a chyťte si králíka. Pokud se v okolí nevyskytuje, lze ho nahradit zajícem. Králíka očistíme a zabalíme do šunky s tymiánem. Dáme do pytlíku a vložíme do vodní lázně při 72°C na 40 minut. Po vyjmutí krájíme na porce. Brambory opečeme na oleji. Zalijeme smetanou a rozvaříme. Rozmixujeme na hladké pyré. Plátky červeného zelí nasolíme a nasekáme. Necháme cca 2 hodiny fermentovat. Pak jej fermentované podáváme. Zbytek zelí nasekáme na jemno. Uděláme karamel a přidáme zelí. Zalijeme krabicovým vínem a přidáme ocet. Vaříme do měkka a rozmixujeme na hladké pyré. Syrovou červenou řepu smísíme s cukrem, solí a octem. Procedíme a vymačkáme šťávu. Svaříme s telecím vývarem, zahustíme solamylem. Následně vše rozmixujeme na hladké pyré. Do teplého oleje nasekáme brokolici a osolíme. Podáváme k pyré. Vše dozdobíme jedlými květy.

Přidat komentář k článku

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>