Tereza Zbránková a Jiří Kašpar už jsou svoji

Uveřejněno

VSETÍN – V sobotu 23. září splnili všechny podmínky plánovaného sňatku Tereza Zbránková, archeoložka a Jiří Kašpar, radní města a klarinetista známý zejména dlouhodobým účinkováním v cimbálovce Vsacan. 

Více v tištěné podobě týdeníku Jalovec.

4 Komentářů

  1. Je to paráda, says:

    ode dneška mohou dva pánové,co spolu obcují,uzavřít ve Velkoněmecké říši manželský svazek.Totéž i dámy.Idiocie dosahuje v tomto směru vrcholu tím,že v Itálii,Vatikánu,kde sídlí papež,proběhl sňatek dámy,která si vzala sama sebe.Zřejmě je samosprašná.Jak to funguje mezi dvojicemi stejného pohlaví,netřeba komentovat,ale děti,budoucnost národa,nevznikají jinak,než když muž a žena se mají rádi a budoucí maminka má z lásky kulaté bříško.

  2. kam se na ni hrabe zlínská miska says:

    hodně štěstí……………..

    • radost na ten novomanželský pár pohledět... says:

      v době,kdy frantík Macrón,nagelovaný metrosexuál s oidipáckým komplexem ,předvádí Evropě svou silikonovou gerontúchylku,je radostné zjištění,že na Valašsku máme lidi stále normální.
      Je to úděsné,onen francouzský úchylák má moc regulovat životy stamilionů lidí a má tu drzost nám vnucovat nejen úchylky své,ale i jiné,zejména nebezpečné křížení ras,či výměnu bible za korán.

      • ivona radlova says:

        Tak někdo má o hodně mladšího partnera a druhý zase o hodně mladší partnerku…, tak co se tady rozčilujete? Jedním směrem to lze a druhým ne?

Přidat komentář k článku

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>